Käyttöehdot

Käyttöehdot

Käyttäessäsi Kastu-sovellusta hyväksyt nämä käyttöehdot.

Ravintola Kastu Oy (myöhemmin Kastu) 2923994-7 myy tuotteita yksityishenkilöille Suomessa. Pidätämme oikeuden muuttaa ehtoja ja hintoja. Kaikki hinnat sisältävät arvonlisäveron.

Ota yhteyttä

sähköposti: info@ravintolakastu.fi
puhelin: +358 50 471 4558
osoite: Helsingintie 3
24100 SALO

Ikäraja

Alkoholituotteiden tilaaminen Kastu-sovelluksessa on sallittua vain henkilöille, jotka ovat yli 18-vuotiaita ja täyttävät muiltakin osin alkoholilain vaatimukset.

Tilaukset

Käyttäjä valitsee tilauksen sisällön ostoskoriin ja tekee tilauksen Kastu-sovelluksessa. Tilaus vahvistetaan käyttämällä Kastu-sovelluksen ostotoimintoa ostoksen maksamiseen. Käyttäjä hyväksyy nämä ehdot ja tuotteen hinnoittelun tekemällä tilauksen.

Tilauksen vahvistus ja kuitti

Tilauksen ja maksun jälkeen kaikki kuitit ovat saatavilla Kastu-sovelluksen ostohistoriassa. Kuiteissa luetellaan tilatut tuotteet ja hintojen erittely. Pääsylipputilauksen yhteydessä lähetetään sähköpostivahvistus. Sähköpostivahvistus sisältää ostetun lipun ja tilauksen kuitin.

Tilauksen maksaminen, peruuttaminen ja hyvittäminen

Tilauksen maksaminen suoritetaan Kastu-sovelluksessa. Tilaus veloitetaan automaattisesti sovelluksen käyttäjältä heti, kun tilaus on tehty. Tilauksen tekemisen jälkeen käyttäjä ei voi peruuttaa tilausta. Tilauksen tekemisen yhteydessä Kastu pidättää oikeuden tehdä maksujärjestely käyttäjän kanssa. Jos korttimaksu epäonnistuu, käyttäjälle voidaan lähettää lasku tilauksesta. Jos toimitus tai toimituksen osa epäonnistuu, joko tuotteen loppuessa varastosta tai muusta, Kastu:sta riippuvasta syystä, Kastu on vastuussa hyvityksen maksamisesta näiltä osin käyttäjälle. Hyvitys maksetaan yleensä 1-3 viikon kuluessa.

Kastu ei tallenna tai käsittele omassa järjestelmässään sellaisia ​​maksukorttitietoja, joita voitaisiin käyttää luvattomien maksujen tekemiseen. Kaikki maksut käsitellään PCI-sertifioidun maksukumppanin palvelussa. Katso maksuehdot ja tiedot “Bambora PayForm maksut”-kappaleista, näiden ehtojen lopussa.

Asiakastietojen tallentaminen

Kaikki asiakastiedot käsitellään GDPR-vaatimusten mukaisesti. Tietojen käsittely- ja suojausperiaatteet on kuvattu tietosuojakäytännössä.

Tilauksen kokoaminen, toimittaminen ja vastaanottaminen

Tilaus toimitetaan käyttäjän valitsemaan toimituspisteeseen (esim. Pöytä, istumapaikka tai muu määrätty paikka). Kastu on velvollinen säilyttämään Kastu-sovelluksen kautta suoritetut toimittamattomat tilaukset 30 minuutin ajan ensimmäisen toimitusyrityksen jälkeen.

Tapahtuman peruutus

Jos tapahtuma peruutetaan, käyttäjä voi pyytää pääsylipun ostamiseen käytettyjen rahojen korvaamista käytetyn maksutavan mukaan.

Valitukset

Kastu ja sen kumppanit ovat sitoutuneet toimittamaan tuotteet ja palvelut tilauksen mukaisesti. Jos tilauksessa tai huollossa ilmenee virheitä, pyydämme ottamaan yhteyttä henkilökuntaamme.

Alkoholi

Alkoholijuomien tilaaminen ja maksaminen Kastu:ssa on mahdollista käyttämällä Kastu-sovellusta. Kastu on saanut asianmukaisen toimiluvan anniskella alkoholijuomia. Jokaisen erillisen alkoholinmyyntipäätöksen tekee Ravintola Kastun vastuullinen johtaja tai hänen edustajansa. He voivat kieltäytyä myymästä alkoholia Kastu-sovelluksen käyttäjälle, jos Alkoholilain vaatimukset eivät täyty. Alkoholijuomien hinta veloitetaan Kastu-sovelluksen käyttäjän valitsemalla maksutavalla. Jos käyttäjä käyttää Kastu-sovellusta Alkoholilain vastaisesti (esimerkiksi alaikäisenä), on Ravintola Kastu oikeutettu perimään kyseessä olevan tilauksen kokonaissumman käyttäjältä.

Kastu Credit

Kastu-sovelluksen käyttäjät saattavat ansaita Kastu-credittiä, esimerkiksi kutsumalla uusia käyttäjiä kirjautumaan Kastu-sovellukseen. Kastu:n yksinomaisella ja yksipuolisella harkinnalla on mahdollisuus määrittää, kuinka credit ansaitaan ja kuinka kauan se on voimassa. Credittiä voi myös pystyä ostamaan Kastu-sovelluksen kautta. Credittiä voidaan käyttää maksuvälineenä sovelluksessa, mutta sitä ei voi muuntaa rahaksi. Jos Kastu havaitsee creditin väärinkäytön, Kastu:lla on oikeus poistaa mainitut creditit ja periä kyseessä olevan tilauksen kokonaismäärä käyttäjältä.

Käyttäjän poistaminen palvelusta

Jos käyttäjä käyttää väärin Kastu-sovellusta tai aiheuttaa haittaa Kastu-sovelluksen käyttöön tai käyttäjille tai Kastu-sovelluksen kumppaneille, Kastu-omistaja pidättää oikeuden poistaa käyttäjä Kastu-sovelluksesta välittömästi.

Palveluehtojen muutokset

Kastu-sovelluksen käyttöehtoihin voidaan soveltaa muutoksia. Kastu-sovelluksen käyttäjän tulee lopettaa Kastu-sovelluksen käyttö, jos hän ei hyväksy muutettuja käyttöehtoja.

Bambora Payform maksaminen

Kastu-sovelluksen maksuvälittäjänä toimii Bambora PayForm (Paybyway Oy, y-tunnus 2486559-4), joka on rekisteröity Finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin. Maksamiseen siirrytään Bamboran Kastu-sovelluksen kautta ja tiliotteella ja laskulla maksun saajana näkyy Bambora tai Paybyway Oy. Bambora välittää maksut kauppiaalle. Maksaminen on turvallista, sillä kaikki maksutapahtumaa koskevat tiedot välitetään salattua yhteyttä käyttäen niin ettei kukaan ulkopuolinen taho näe maksutapahtuman tietoja.

Kauppa syntyy Kastu-sovelluksen asiakkaan ja verkkokaupan välille. Kastu:n vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet.

Lue lisää Bamborasta: https://www.bambora.com

Maksutavat

PayForm-palvelun kautta voit maksaa verkkopankkitunnuksilla, lompakolla, maksukorteilla (credit/debit), laskulla tai osamaksulla. Kastu-sovelluksen asiakkaan käytettävissä ovat seuraavat maksutavat: Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -kortit.

Bambora PayForm -maksupalvelun yhteystiedot

PayForm, Paybyway Oy (Y-tunnus 2486559-4)
Sähköposti: payform@bambora.com
Puhelin: 029 300 5050 (arkisin klo 9-16)
Postiosoite: Laserkatu 6, 53850 Lappeenranta