Ajankohtaista

AJANKOHTAISTA

Kastussa maistuu kesä!

LOUNAS ti-pe 11-14

ALA CARTE
- Kastun kesäinen ala cartelista herkuteltavissa ke-pe klo 14 alkaen, la-su klo 12 alkaen

TAKE ME HOME!
- Myymme edelleen annoksia takeawayna

MAUKAS MANSIKKAKASSI VIIKONLOPPUUN!

Viikonlopun herkut kahdelle löydät Kastusta!

Me päätimme tehdä helpon paketin kahden hengen herkuttelijoille. Keittiötiimimme sujauttaa perjantain mansikkaiseen herkkukassiin mm. Kolatun vuohenjuustoa, mansikoita, sokerisuolattua lohta ja KastuBakeryn (talon oma "leipomo") suklaakakkua.
Hinta kolmen ruokalajin herkuille 35€/hlö.

MansikkaKassi menu

Herra Kastun Wiinisuositukset

Pakkaamme kaikki kassin tuotteet kylminä mukaasi ja kassin mukana saat annoksille viimeistely-/valmistusohjeet kuvien kera.

Kassi on noudettavissa Kastusta perjantaina 17.7. klo 15 alkaen.

Tilaukset 14.7. mennessä info@ravintolakastu.fi tai 0504714558

LAHJAKORTIT

Lahjakorttiehdot:
Lahjakortti on käytettävä kerralla kokonaan eikä sitä voi jakaa useampaan ostoskertaan. Annamme 1 kuukauden lisäaikaa vanhentuville korteille mikäli asiakas ottaa yhteyttä ravintolaamme kortin voimassaoloaikana.

Ole yhteydessä ravintolaamme info@ravintolakastu.fi., jos sinulla on lahjakortti, joka on vanhentunut ajalla 29.3.-1.6.2020 (ravintolamme ollessa koronan vuoksi suljettuna).

Lahjakortin osto "etänä" Kastuun 

1.Lähetä meille lahjakorttitilaus sähköpostiimme info@ravintolakastu.fi:
- tilaajan nimi, sähköpostiosoite ja puhelinnumero
- sähköpostiosoite jonne lähetämme lahjakortin
- summa

2. Saat lahjakortin tilauksen yhteydessä paluuviestinä tilinumeron, johon lahjakortin summa maksetaan. Kun suoritus näkyy ravintolamme tilillä saat sähköpostitse tulostettavan lahjakortin PDF-muodossa, jonka voit tulostaa ja antaa saajalle. Lahjakortti voidaan myös postittaa joko lahjan saajalle suoraan tai lahjakortin tilaajalle (perimme postitusmaksukulut).

Tervetuloa lahjakorttiostoksille!

KASTUN LOUNASPASSI

Kerää 10 leimaa lounaalla 6kk aikana ja saat à la carte pääruoan oston yhteydessä alku- ja jälkiruoan veloituksetta (arvo n. 20€). Lounaspassit tarkoitettu yksityiskäyttöön (ei yrityksille).