Ajankohtaista

AJANKOHTAISTA

Lounas ma-pe 11-14, huom! nyt myös maanantaisin

A`la Carte
Herkuteltavissa to-pe klo 14 alkaen, la 12 alkaen, su 13 alkaen

Ryhmät
Palvelemme ryhmiä tilauksesta aukioloaikojemme ulkopuolella, otathan rohkeasti yhteyttä yksityistilaisuuden järjestämisestä.

TakeAway 
Myymme edelleen kaikkia annoksia takeawayna. Tilaukset 050 4714558.

HIIHTOLOMALAISTEN KASTU!

Keskiviikkona 24.2.
Riemukas hiihtolomatarjous lapsille 1-12v. Päivän lounaalla (klo 11-14) Pasta Carbonara (l, saa g) & pallo mango-passionsorbeta VAIN 5€/lapsi.

Torstaina 25.2.
Dinnerillä (klo 14-19:30) lapsille 1-12v. jälkiruoka veloituksetta ruokailevan aikuisen seurassa.

VIIKONLOPUN RUOKABOXIT

Perheboxi 4lle
Tilaa ennakkoon keskiviikkoon klo 15:00 mennessä ja nouda perjantaina lounasajan jälkeen. Tilaukset joko soittamalla ravintolan aukioloaikoina tai sähköpostitse info@ravintolakastu.fi. Pakkaamme kaikki boxin tuotteet kylminä mukaasi. Boxin sisältö vaihtelee ja se sisältää helppoa "kotiruokaa" 4 henkiselle perheelle. Hinta 35€.
Perjantai 26.2.  perheboxi sisältää riistakäristystä, muusia, rosmariinipuolukka, vihersalaattia ja Kastun juurileivän (l, saa g).

Herkkuboxi 2lle
Boxin tuotteet on esivalmisteltu meillä Kastussa ja annosten viimeistelyyn saat hyvät ohjeet mukaasi. Kaikki tuotteet pakataan kylminä mukaasi. Nouto lauantaina sopimuksen mukaan ravintolan aukioloaikana.
Lauantai 27.2. viikonloppuboxi 2:lle sisältää Kastun äyriäisplatterin. Hinta: 28€/boxi. Äyriäisplatterissa maistuu paistettu pulposalaatti (mustekala), tempura jättiravut, vihersimpukat mie de pain, sitruunarisottoa ja aiolia.

ÄYRIÄISVIIKOT

Perinteiset Kastun äyriäisviikot 18.-28.2.
Taas on tullut se aika vuodesta, kun Kastussa herkutellaan äyriäisillä! Kastun äyriäisplatterissa mm. grillattua lämmintä mustekalasalaattia, tempura tiikerirapuja, vihersimpukoita mie de pain, valkosipulileipää, aiolia ja ranskalaisia.

Pöytävaraukset

BRUNSSIT

Kuohuviini Brunssi la 6.3. klo 12-14

Naistenpäivän (8.3.) kunniaksi Kastu järjestää riemastuttavan kuplivan brunssin!

Lauantain kuohuviinibrunssilla nautitaan herkkuja ja juodaan kuohuviiniä - niin paljon kuin huvittaa!

Brunssi katetaan la 6.3. klo 12-14. Brunssin hinta on 59€/ hlö ja paikat myydään ennakkoon info@ravintolakastu.fi. Kannattaa toimia ripeästi nimittäin paikkoja on rajoitetusti. Menu KuohuviiniBrunssi 6.3.2021

Kuohuva VappuBrunssi la 1.5. klo 12-14 ja 15-17
Juhlimme Vappua Kastun Kuohuviini Brunssin merkeissä, jonka katamme la 1.5.2021 klo 12-14 ja 15-17.
Kaadamme rajoittamattomasti Rosè Proseccoa laseihin ja kannamme brunssiherkkuja pöytiin kahden tunnin ajan.
Julkaisemme brunssimenun sivuillemme lähempänä ajankohtaa; kannattaa kuitenkin laittaa pvm ylös ja tehdä varaus ajoissa!
Myymme paikat brunssille ennakkoon info@ravintolakastu.fi. Myynti alkaa 1.4.2021

TÖIHIN KESÄKSI KASTUUN!

Haemme työntekijöitä kesäkaudelle (kesä-elokuu) ravintolaamme.
Haluaisitko työskennellä Salossa sijaitsevassa uniikissa bistrossa, joka kätkee sisälleen aurikoisen mattoterassin, herkulliset ruoat ja juomat sekä Salon parhaimman huipputyöporukan?

Oletko tiimipelaaja, joka omaa palveluhenkisen ja itseohjautuvan asenteen sekä aikaisempaa asiakaspalvelukokemusta? Haluaisitko olla mukana luomassa huikeaa kesäkautta Kastussa?

Haemme ensisijaisesti
- tarjoilijoita
- saliapulaisia

Lähetä kuvallinen CV:si ja hakemuksesi ville@ravintolakastu.fi

LAHJAKORTIT

Lahjakorttiehdot:
Lahjakortti on voimassa 6kk ostopäivästä. Lahjakortti on käytettävä kerralla kokonaan eikä sitä voi jakaa useampaan ostoskertaan. Annamme 1 kuukauden lisäaikaa vanhentuville korteille mikäli asiakas ottaa yhteyttä ravintolaamme kortin voimassaoloaikana.

Ole yhteydessä ravintolaamme info@ravintolakastu.fi., jos sinulla on lahjakortti, joka on vanhentunut ajalla 29.3.-1.6.2020 (ravintolamme ollessa koronan vuoksi suljettuna). Näille korteille teimme jo erityisjärjestelyjä ja niiden voimassaoloaikaa ei voi enää pidentää sovitusta, koska ravintolamme on avoinna normaalisti.

Lahjakortin osto "etänä" Kastuun 

1.Lähetä meille lahjakorttitilaus sähköpostiimme info@ravintolakastu.fi:
- tilaajan nimi, sähköpostiosoite ja puhelinnumero
- sähköpostiosoite jonne lähetämme lahjakortin
- summa

2. Saat lahjakortin tilauksen yhteydessä paluuviestinä tilinumeron, johon lahjakortin summa maksetaan. Kun suoritus näkyy ravintolamme tilillä saat sähköpostitse tulostettavan lahjakortin PDF-muodossa, jonka voit tulostaa ja antaa saajalle. Lahjakortti voidaan myös postittaa joko lahjan saajalle suoraan tai lahjakortin tilaajalle (perimme postitusmaksukulut).

Tervetuloa lahjakorttiostoksille!

KASTUN LOUNASPASSI

Kerää 10 leimaa lounaalla 6kk aikana ja saat à la carte pääruoan oston yhteydessä alku- ja jälkiruoan veloituksetta (arvo n. 20€). Lounaspassit tarkoitettu yksityiskäyttöön (ei yrityksille).