Ajankohtaista

AJANKOHTAISTA

Lounas ma-pe 11-14, huom! nyt myös maanantaisin

A`la Carte
Herkuteltavissa ke-pe klo 14 alkaen, la 12 alkaen, su 13 alkaen

TakeAway 
Myymme edelleen kaikkia annoksia takeawayna. Tilaukset 050 4714558.

VIIKONLOPUN RUOKABOXIT

Perheboxi 4lle
Tilaa ennakkoon keskiviikkoon mennessä ja nouda perjantaina lounasajan jälkeen. Tilaukset joko soittamalla ravintolan aukioloaikoina tai sähköpostitse info@ravintolakastu.fi. Pakkaamme kaikki boxin tuotteet kylminä mukaasi. Boxin sisältö vaihtelee ja se sisältää helppoa "kotiruokaa" 4 henkiselle perheelle. Hinta 35€.
Perjantai 29.1. perheboxi sisältää savuporokiusausta, pikkelöityä punajuurta, vihersalaattia ja talon juurileivän (l, ennakkotilauksesta g)

Viikonloppumenu 2lle
Menun tuotteet on esivalmisteltu meillä Kastussa ja menun viimeistelyyn saat hyvät ohjeet mukaasi. Kaikki tuotteet pakataan kylminä mukaasi. Hinta: 27€/hlö. Tilaukset 050 4714558 ja nouto sovitusti lauantaina ravintolan aukioloaikana.
Lauantai 30.1. kahden ruokalajin menun löydät tästä. Täydennä menuta Herra Kastun alias Villen juomasuosituksilla Viinisuositukset

LAHJAKORTIT

Lahjakorttiehdot:
Lahjakortti on voimassa 6kk ostopäivästä. Lahjakortti on käytettävä kerralla kokonaan eikä sitä voi jakaa useampaan ostoskertaan. Annamme 1 kuukauden lisäaikaa vanhentuville korteille mikäli asiakas ottaa yhteyttä ravintolaamme kortin voimassaoloaikana.

Ole yhteydessä ravintolaamme info@ravintolakastu.fi., jos sinulla on lahjakortti, joka on vanhentunut ajalla 29.3.-1.6.2020 (ravintolamme ollessa koronan vuoksi suljettuna). Näille korteille teimme jo erityisjärjestelyjä ja niiden voimassaoloaikaa ei voi enää pidentää sovitusta, koska ravintolamme on avoinna normaalisti.

Lahjakortin osto "etänä" Kastuun 

1.Lähetä meille lahjakorttitilaus sähköpostiimme info@ravintolakastu.fi:
- tilaajan nimi, sähköpostiosoite ja puhelinnumero
- sähköpostiosoite jonne lähetämme lahjakortin
- summa

2. Saat lahjakortin tilauksen yhteydessä paluuviestinä tilinumeron, johon lahjakortin summa maksetaan. Kun suoritus näkyy ravintolamme tilillä saat sähköpostitse tulostettavan lahjakortin PDF-muodossa, jonka voit tulostaa ja antaa saajalle. Lahjakortti voidaan myös postittaa joko lahjan saajalle suoraan tai lahjakortin tilaajalle (perimme postitusmaksukulut).

Tervetuloa lahjakorttiostoksille!

KASTUN LOUNASPASSI

Kerää 10 leimaa lounaalla 6kk aikana ja saat à la carte pääruoan oston yhteydessä alku- ja jälkiruoan veloituksetta (arvo n. 20€). Lounaspassit tarkoitettu yksityiskäyttöön (ei yrityksille).