Ajankohtaista ja lahjakortit

AJANKOHTAISTA

Vahvistamme Kastun keittiötiimiä syksyä kohti ja haemme joukkoomme innostunuttta, sitoutunutta ja idearikasta VUOROMESTARIA.
Hakuaika 31.7. asti, mutta paikka täytetään heti sopivan löydettyä. Hakemukset keittiömestarillemme Karoliina Niemelälle karoliina@ravintolakastu.fi.
Lisätietoa paikasta löydät mm. duunitorin sivuilta tai FB sivuiltamme.

BRUNSSIT

Tervetuloa Kastun "päiväristeilylle"!

Kesän kunniaksi Kastu järjestää riemastuttavan kuplivan brunssin! Lauantain kuohuviinibrunssilla nautitaan herkkuja ja juodaan
kuohuviiniä - niin paljon kuin huvittaa!

Pöytiintarjoiltava KuohuviiniBrunssi katetaan seuraavan kerran syyskussa.
Brunssin hinta on 59€/ hlö ja paikat myydään ennakkoon info@ravintolakastu.fi (ei siis varattavissa dinnerbookingin kautta).
Kannattaa toimia ripeästi nimittäin paikkoja on rajoitetusti.

LAHJAKORTIT

Emme vastaanota vanhentuneita lahjakortteja ja vanhenevissa lahjakorteissa meillä noudatetaan seuraavia lahjakorttiehtoja:

Lahjakorttiehdot:
Lahjakortti on voimassa 6kk ostopäivästä. Lahjakortti on käytettävä kerralla kokonaan eikä sitä voi jakaa useampaan ostoskertaan. Annamme 1 kuukauden lisäaikaa vanhentuville korteille mikäli asiakas ottaa yhteyttä ravintolaamme kortin voimassaoloaikana. Huomioithan, että lahjakortit käyvät myös TakeAway -annosten maksuvälineenä.

Sulkuajan lahjakortit:
Ole yhteydessä 30.4. mennessä ravintolaamme info@ravintolakastu.fi, jos sinulla on lahjakortti, joka vanheni ajalla 8.3-18.4.2021 (ravintolamme ollessa koronan vuoksi osittain suljettuna).

Lahjakortin osto "etänä" Kastuun 

1.Lähetä meille lahjakorttitilaus sähköpostiimme info@ravintolakastu.fi:
- tilaajan nimi, sähköpostiosoite ja puhelinnumero
- sähköpostiosoite jonne lähetämme lahjakortin
- summa

2. Saat lahjakortin tilauksen yhteydessä paluuviestinä tilinumeron, johon lahjakortin summa maksetaan. Kun suoritus näkyy ravintolamme tilillä saat sähköpostitse tulostettavan lahjakortin PDF-muodossa, jonka voit tulostaa ja antaa saajalle. Lahjakortti voidaan myös postittaa joko lahjan saajalle suoraan tai lahjakortin tilaajalle (perimme postitusmaksukulut).

Tervetuloa lahjakorttiostoksille!

KASTUN LOUNASPASSI

Kerää 10 leimaa lounaalla 6kk aikana ja saat à la carte pääruoan oston yhteydessä alku- ja jälkiruoan veloituksetta (arvo n. 20€). Lounaspassit tarkoitettu yksityiskäyttöön (ei yrityksille).