Ajankohtaista

AJANKOHTAISTA

Avaamme Kastun ovet lounaalle keskiviikkona 21.4. ja olemme avoinna satunnaisesti hallituksen uusien aukiolo- ja asiakaspaikkarajoitusten vuoksi.  Toivomme, että voimme mahdollisimman pian palvella teitä normaalein aukioloajoin.

Kiitos että jaksat odottaa vielä hetken, jotta päästään taas herkuttelemaan pitkän kaavan mukaan Kastun ruokia ja juomia.

T: Kastu Family

BRUNSSIT

Kuohuva VappuBrunssi la 1.5. klo 12-14 ja 15-17

Juhlimme Vappua Kastun Kuohuviini Brunssin merkeissä, jonka katamme la 1.5.2021 klo 12-14 ja 15-17. Kaadamme rajoittamattomasti Rosè Proseccoa laseihin ja kannamme brunssiherkkuja pöytiin kahden tunnin ajan.

Myymme paikat brunssille ennakkoon info@ravintolakastu.fi. Myynti alkaa 1.4.2021. Huom! vain vahvistetut varaukset ovat voimassa.

VAPPUBRUNSSI 1.5.

Vappumenu on mahdollista ostaa myös TakeAwayna 32€/hlö. Minimitilaus 2lle. BrunssiBoxi 2lle myydään toki ilman kuohuviiniä.

ÄITIENPÄIVÄ

Onnea äideille!

Nostamme maljat kaikille ihanille äideille sunnuntaina 9.5. ja tarjoilemme keittiömestarimme Karoliinan suunnitteleman
Kastun 3 ruokalajin juhlamenun kahdesti päivän aikana. Kattausajat ovat klo 11:30-13:30 ja klo 14:00-16:00 (2 tuntia/kattaus).

JUHLAMENU

Juhlamenu on laktoositon ja ennakkotilauksesta se on mahdollista saada myös gluteenittomana. Muita erityisruokavalioita emme pysty valitettavasti huomioimaan. Menun hinta: pääruokana kasvis 40€/hlö, kala tai liha 44€/hlö. Lapsille 1-12v. oma menu. Hinta: 12€/lapsi.

Myymme äitienpäivän juhlamenuta myös TakeAwayna. Minimitilaus 2lle. Hinta 32€/hlö (sis. alkuruoka + pääruoka). Halutessasi voit täydentää menuta Kastun raparperijuustokakulla, joka tarjoillaan paahdetulla valkosuklaalla. Hinta: 22€/6hlö kakku. Tilaukset ke 5.5. klo 15 mennessä info@ravintolakastu.fi ja nouto lauantaina 8.5. klo 12-14 välillä.

KIDS MENU ja TAKEAWAY MENU

TÖIHIN KESÄKSI KASTUUN!

Haemme työntekijöitä kesäkaudelle (kesä-elokuu) ravintolaamme.
Haluaisitko työskennellä Salossa sijaitsevassa uniikissa bistrossa, joka kätkee sisälleen aurikoisen mattoterassin, herkulliset ruoat ja juomat sekä Salon parhaimman huipputyöporukan?

Oletko tiimipelaaja, joka omaa palveluhenkisen ja itseohjautuvan asenteen sekä aikaisempaa asiakaspalvelukokemusta? Haluaisitko olla mukana luomassa huikeaa kesäkautta Kastussa?

Haemme ensisijaisesti
- tarjoilijoita
- saliapulaisia

Lähetä kuvallinen CV:si ja hakemuksesi
info@ravintolakastu.fi tai
ville@ravintolakastu.fi

LAHJAKORTIT

Lahjakorttiehdot:
Lahjakortti on voimassa 6kk ostopäivästä. Lahjakortti on käytettävä kerralla kokonaan eikä sitä voi jakaa useampaan ostoskertaan. Annamme 1 kuukauden lisäaikaa vanhentuville korteille mikäli asiakas ottaa yhteyttä ravintolaamme kortin voimassaoloaikana.

Ole yhteydessä 30.4. mennessä ravintolaamme info@ravintolakastu.fi, jos sinulla on lahjakortti, joka vanhenee ajalla 8.3-18.4.2021 (ravintolamme ollessa koronan vuoksi osittain suljettuna). Huomioithan, että lahjakortit käyvät myös TakeAway -lounaiden maksuvälineenä.

Lahjakortin osto "etänä" Kastuun 

1.Lähetä meille lahjakorttitilaus sähköpostiimme info@ravintolakastu.fi:
- tilaajan nimi, sähköpostiosoite ja puhelinnumero
- sähköpostiosoite jonne lähetämme lahjakortin
- summa

2. Saat lahjakortin tilauksen yhteydessä paluuviestinä tilinumeron, johon lahjakortin summa maksetaan. Kun suoritus näkyy ravintolamme tilillä saat sähköpostitse tulostettavan lahjakortin PDF-muodossa, jonka voit tulostaa ja antaa saajalle. Lahjakortti voidaan myös postittaa joko lahjan saajalle suoraan tai lahjakortin tilaajalle (perimme postitusmaksukulut).

Tervetuloa lahjakorttiostoksille!

KASTUN LOUNASPASSI

Kerää 10 leimaa lounaalla 6kk aikana ja saat à la carte pääruoan oston yhteydessä alku- ja jälkiruoan veloituksetta (arvo n. 20€). Lounaspassit tarkoitettu yksityiskäyttöön (ei yrityksille).